Sipërfaqe:                  166.28  m²
Tipi i Pronës:             Apartament për banim ose për zyrë
Dhoma:                      4 (katër) dhoma, kuzhinë, 1 (një) tualet dhe ballkon.
Vendodhje:                Rruga “Skënderbej”.

Ofrohet për qira një apartament komod, me sipërfaqe 166.28 m², i ndodhur në pallatin nr.8/3, kati i I-rë (parë)  në rrugën “Skënderbej”, Tiranë. Apartamenti ka në përbërje të tij: katër dhoma, një kuzhinë, tualet dhe ballkon.
Apartamenti ka të instaluar kondicioner në dhomat kryesore, për ngrohjen dhe ftohjen e ambienteve. Gjatë stinës së dimrit ofrohet falas ngrohja nga sistemi qëndror me kaldajë . Gjithashtu furnizimi me ujë ofrohet falas.

Ёshtë me rëndësi të përmendim mirëmbajtjen e godinës dhe apartamentit nga ana e DSHTD-së dhe zonën e qetë e të sigurt ku është e lokalizuar godina.