Sipërfaqe:                  152.94  m²
Tipi i Pronës:            
Apartament për banim ose për zyrë
Dhoma:                      3 (tre) dhoma, kuzhinë, 1 (një) tualet dhe ballkone.
Vendodhja:                Rruga “Skënderbej”.

Ofrohet për qira një apartament komod, me sipërfaqe 152.94 m², i ndodhur në pallatin nr. 4/1, kati i IV-rt  (katërt)  në rrugën “Skënderbej”, Tiranë. Apartamenti ka në përbërje të tij: tre dhoma, një kuzhinë, një tualet dhe ballkone.
Gjatë stinës së dimrit ofrohet ngrohja nga sistemi qëndror me kaldajë. Furnizimi me ujë ofrohet falas.
Ёshtë me rëndësi të përmendim mirëmbajtjen e godinës dhe apartamentit nga ana e DSHTD-së dhe zonën e qetë e të sigurt ku është e lokalizuar godina.