Tipi i pronës: Apartament për banim ose për zyrë.

Sipërfaqe:      59.6 m²
Dhoma:          1 (një) dhomë gjumi, 1 (një) sallon + kuzhinë , dhe ballkon.
Tualet:            1 (një)
Vendodhje:    Bulevardi “Zogu i I”

Ofrohet për qera një apartament (1+1) i këndshëm, me sipërfaqe 59.6 m², i pa mobiluar, i ndodhur në pallatin nr.57  në Bulevardin “Zogu i I” në Tiranë, kati i III-të.
Apartamenti ka në përbërje të tij: 1 (një) dhomë gjumi, 1 (një) sallon + kuzhinë , 1 (një) banjo dhe një ballkon. Apartamenti ka të instaluar kondicioner për ngrohjen dhe ftohjen e ambienteve. Ndërtesa ofron shërbimin e ashensorit.
Apartamenti ofron pamje nga qendra dhe rreth  e rrotull mund të gjeni shërbime të ndryshme publike.