Me nje projekt unik në një nga zonat më të preferuara të Tiranës. Ambientet ndodhen në godinat përgjatë rrugës “Skënderbej”.

Ambjent në katin përdhe, të godinës nr. 4.

 

Përshkrim i ambjentit:

Sipërfaqe:             31.62 m²

Tipi i pronës:        Ambjent për ushtrim aktiviteti zyrë ose magazinë.

Tualet:                   1 (një)

Vendodhje:           Rruga  “Skënderbej”

Ofrohet për qera një ambjent me sipërfaqe prej 31.62 m², i ndodhur në katin përdhe të godinës nr. 4 në rrugën “Skënderbej” në Tiranë. Ambjenti është i pajisur me tualet dhe ka të instaluar kondicioner për ngrohjen dhe ftohjen.

Është shumë e rëndësishme të përmendim sistemin e sigurisë së lartë që ofrohet per të gjithë godinën dhe rrugën me lëvizje të kufizuar, gjë që e bën atë mjaft të pëlqyeshme.