Sipërfaqe:                  26.64  m²
Tipi i Pronës:             Ambient për zyrë ose magazinë/arkivë
Përbërja:                    1 (një) tualet.
Vendodhje:                Rruga “Skënderbej”.

Ofrohet për qira një ambient për zyrë, me sipërfaqe 26.64 m², i ndodhur në katin përdhe të pallatit nr. 8/3, në rrugën “Skënderbej”, Tiranë. Ambienti ka në përbërje të tij: një tualet të vogël.
Ambienti ka të instaluar kondicioner për ngrohjen dhe ftohjen e ambientit. Gjatë stinës së dimrit ofrohet ngrohja nga sistemi qëndror me kaldajë . Furnizimi me ujë ofrohet falas.
Ёshtë me rëndësi të përmendim mirëmbajtjen e godinës dhe ambientit nga ana e DSHTD-së dhe zonën e qetë e të sigurt ku është e lokalizuar godina.