Apartament 1+1, ap.14 në pallatin nr. 57, shkalla nr. 2, kati i III-të.

Tipi i pronës: Apartament për banim ose për zyrë. Sipërfaqe:      59.6 m²Dhoma:          1 (një) dhomë gjumi, 1 (një) sallon + kuzhinë , dhe ballkon.Tualet:            1 (një)Vendodhje:    Bulevardi “Zogu i I” Ofrohet për qera...

Read More